Lediga tjänster


Elmontör/Eldistributionselektriker

Sjöbo Elnät AB fortsätter nu med att utöka och anpassa sin organisation inför framtidens utmaningar. Vi satsar på att jobba effektivare, smartare, säkrare och med moderna verktyg både praktiskt och teoretiskt. Därför söker vi nu en person som är modernt tänkande, engagerad och som vill ha roligt mitt i allvaret samtidigt som vi arbetar. För att passa in bör du vara som vi andra, det vill säga glad, ödmjuk, hjälpsam och samarbetsinriktad.

Vi söker nu en elmontör/eldistributionselektriker som ska syssla med att underhålla och nyanlägga eldistributionsanläggningar inom 0,4-20 kV. Du har utbildning som elmontör eller eldistributionselektriker, krav är B-körkort och det är meriterande om du har körkort för BE.

Vi ser gärna en sökande som är van att arbeta och tänka på egen hand, bland det viktigaste är att du tycker om att få arbeta med el och vara mycket utomhus. Det du kommer att få göra har väldigt bred karaktär och inom arbetsområde finns bland annat luftlinjer, kablar, nätstationer, transformatorer och kabelskåp. Sannolikt kommer du att bli inblandad i allt som vi gör från kabelavslutet i fördelningsstationen ut till den enskilda kunden. I din person ser vi gärna att du tar initiativ och kan lösa problem, du tänker på kundernas bästa och vill utveckla både dig själv och företaget där du är anställd.

Du bör ha tidigare erfarenhet från arbetsområdet som montör/eldistributionselektriker på något eldistributionsföretag, även arbete med elinstallationer kan vara meriterande. De eventuella kunskaper som saknas för att kunna jobba hos oss kommer vi att hjälpas åt med att täppa till så det är också viktigt att du vill kompetensutveckla dig. Vi använder datorer på daglig basis i vårt arbete och ibland jobbar vi på höga höjder så dessa saker behöver du känna dig bekväm med.

Du bör räkna med att när du blivit varm i kläderna så kommer du att bli en i vår montörsberedskap. Vi tillämpar individuell lönesättning och är anslutna till Sobona (tidigare KFS).

Frågor och ansökan

Blir du intresserad av tjänsten så hoppas vi att du skickar in din ansökan via e-post till andreas.andersson@sjoboelnat.se, vi tillämpar löpande urval.

Har du några frågor så kontakta Andreas Andersson på ovanstående e-post eller via telefon 0416-41 19 01.

Vi avråder bestämt rekryteringsbolag och liknande från att kontakta oss i detta anställningsärende.

Är du intresserad av att arbeta hos oss?

Läs mer om oss på Sjöbo Elnät och vad vi gör.